Suposo que la primera pregunta serà: perquè "a la gracienca"? Doncs bé, aquesta recepta ens la vam inventar amb l'alba aquests dies que va està a casa meva, a Århus. Suposo que no et sap greu que publiqui la recepta aquí, oi? :) I l'alba i jo ens vam conèixer a gràcia, el nostre barri...
Va ser una recepta improvisada.. però ens va agradar tant que l'he repetit més d'una vegada i he decidit escriure-la perquè altra gent en pugui treure profit!
Ingredients:
- Raviolis frescos (nosaltres vam usar-ne uns d'espinacs i parmesà.. boníssims!)
- Ceba
- Pastanaga
- Xampinyons
- Sal, pebre
- Espècies variades una mica picantones (algunes que he usat són: harissa, chili, comí)
- Oli d'oliva
Com es fa:
Tallar la ceba en mitges llunes, la pastanaga a tires primes i els xampinyons a làmines.
A foc lent, sofregir la ceba amb oli d'oliva fins que estigui tova i daurada. Afegir la pastanaga i deixar-la una mica abans d'afegir els xampinyons. Un cop tots els ingredients són a la paella, tirar la sal, el pebre i les espècies al gust.
Mentre es fa el sofregit, bullir la pasta fresca.
Un cop està tot apunt, afegir la pasta cuita a la paella amb el sofregit i fer-li un parell de remenades i servir al moment.
Si es té formatge ratllat bonet segur que hi queda boníssim!
Bon profit!!!
(Em sap greu, però d'aquest plat no en tinc cap foto.. de moment ;) )
No comments:
Post a Comment