El gazpacho de síndria és una variant del gazpacho típic. Té un toc dolcet, i va perfecte per fer quan et fan comprar una síndria sencera (a Århus no les venen tallades...) i vius sola ;)
Ingredients:
- síndria madura (mínim 1/2 quilo)
- tomàquests madurs (la mateixa quantitat de tomàquests que de síndria)
- pebrot verd (o vermell... queda diferent però bo)
- una mica d'all (jo no en poso.. que em destrossa l'estómac.. però segur que hi queda bo)
- molla de pa
- vinagre (millor del bo, tipus mòdena)
- oli d'oliva
- una mica d'aigua freda (no sempre cal)
- sal i pebre
Com es fa:
Deixar un got d'aigua a la nevera, per si ens fa falta.
Escaldar els tomàquets i pelar-los. Tallar els tomàquest, la síndria i el pebrot (i l'all) a trossos i posar-ho en un bol tapat amb papaer film a la nevera duarnt una hora, perquè els sabors es barregin.
Deixar el pa remullant-se amb una mica de vinagre durant uns minuts.
Passar tots els ingredients pel minipimer i salpebrar al gust. Afegir una mica d'aigua si està massa espès.
Deixar-lo a la nevera fins al moment de servir. Es pot guarnir amb trossets de síndria o tomàquet o pebrot.
Bon profit!
Genial!! Ja el podré fer!!:) albetta
ReplyDelete