Wednesday 5 August 2009

de vacances!

Per fi les vacances d'estiu altre cop!
Portem tot el juliol amb mal temps i aquesta setmana, de cop i volta, ha sortit el sol. Ni fet expressament! El sol em somriu :)

D'aquí uns dies baixo cap a casa uns dies... i, com cada vegada, em poso a pensar què ha passat en la meva vida des de l'última vegada, o des de les últimes vacances d'estiu... Aquesta vegada en surto molt ben parada, jeje! Per començar, he perdut disset quilos, i surto a córrer els meus 3 o 4 km dos o tres cops per setmana. Sorpresos? Doncs també vaig conèixer un xicot genial just tornar de vacances l'any passat, i ara vivim junts en un piset preciós a Skanderborg, amb vistes al llac :) Ah, i no ens oblidem que encara conservo la feina (cosa important, aquests dies...) i que el meu danès ha millorat força i ja puc mantenir converses d'una manera més o menys normal.

Avui ha començat un festival de música aquí a la nostra ciutat que es diu "El festival més bonic de Dinamarca" (traducció literal de Danmarks Smukkeste Festival, en danès). I ho és, de bonic! Es fa al mig del bosc, amb un escenari a tocar del llac i tot. Ja hem plantat la tenda i hi anem ara després de dinar :) Uns dies de relax, solet i festa!

I després... cap a terres catalanes! I ben acompanyada! Amb ganes de veure els amic, la família, d'ensenyar els llocs que més m'estimo, i potser descobrir-ne de nous tot fent turisme.

Fins ben aviat!!!